Wie wij zijn

Abird is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening en las- en snijmaterialen. Met ons materieel wordt al sinds 1960 gewerkt aan uiteenlopende en uitdagende nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Hierbij richten we ons op klanten in de industrie, petrochemie en maritieme sector.

Binnen deze branche is veiligheid cruciaal. Daarom zijn we VCA** gecertificeerd. We komen op petrochemische sites tijdens bijvoorbeeld onderhoudsstops. Tijdens deze periodes gaat het erom dat het werk snel en vakkundig gedaan wordt, het vraagt om een flexibele en betrouwbare partner die werkt volgens de strikte veiligheidseisen van de plant. Wij zijn die partner. Wij beschikken over een ruime kennis en kunde op het gebied van lassen, heffen en hijsen en generatoren met grotere vermogens en hebben veel gespecialiseerd materieel.

Niet alleen onze werkwijze is professioneel, ook ons materieel voldoet aan alle eisen. Zo is alles toegespitst op gebruik in de industrie én leveren we EX-materiaal dat op explosiegevoelige locaties kan worden ingezet. Ieder item wordt vóór uitgifte gekeurd volgens de gestelde normering, zodat het op locatie optimaal kan presteren. Dit gebeurt op één van onze 8 vestigingen, voor zowel de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. 

Sinds de overname door Boels in december 2017 is Abird meer dan ooit in beweging. Uiteraard wordt geïnvesteerd in materieel en vestigingen, waardoor we sneller zullen groeien en onze klanten beter kunnen bedienen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de productportfolio van Boels. We behouden hiermee ons specialisme, maar kunnen nu meer totaaloplossingen bieden aan onze klanten. Dat is precies onze missie: zoveel mogelijk klanten ontzorgen met oog voor kwaliteit én veiligheid.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!